top of page

Kiropraktikko Emma Honkonen jäi äitiyslomalle 2.3.2018

Kiropraktikko Emma Honkonen jäi äitiyslomalle perjantaina 2.3.2018. Äitiysloman kokonaispituutta ei ole vielä päätetty, mutta Emma jatkaa äitiysloman aikana vastaanoton pitämistä Nokialla n. joka toinen sunnuntai. Sunnuntaiajat ovat pääosin varattu palaaville asiakkaille ja uusia asiakkaita kehoitetaan hakeutumaan hoitoon Tampereelle tai Huittisiin. Suomen Kiropraktikkoliiton "Löydä oma kiropraktikkosi" -työkalu auttaa löytämään kiropraktikon läheltäsi: http://kiropraktiikka.fi/loyda-kiropraktikko/

Seuraavat vapaat vastaanottoajat ovat sunnuntaina 24.3.2018. Varaaminen tapahtuu Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n tutusta ajanvarausnumerosta 03-3410739. Jos aikoihin joudutaan tekemään muutoksia (äidin tai vauvan terveydentilasta johtuen), jo varanneille asiakkaille ilmoitetaan niin pian kuin mahdollista.

Emma toivottaa kaikille oikein hyvää kevään jatkoa. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Edit 3.11.2018: Suomen kiropraktikkoliiton -sivujen linkki korjattu

Emma, tuleva isoveli ja maha

bottom of page