top of page

Emma on palannut äitiyslomalta

Hyvää uutta vuotta 2019! Kiropraktikko Emma Honkosen äitiysloma on päättynyt tammikuussa 2019 ja Emma on palannut pitämään vastaanottoa Nokialla Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n tiloissa. Emma pitää vastaanottoa joka toinen viikonloppu; aikoja on saatavilla torstai-illalle, perjantaille, lauantaille ja maanantaiaamulle.

Torstain 17.1. hoitoajat ovat jo täyttyneet, mutta aikoja on vielä saatavilla perjantaina 18.1. iltapäivästä/illasta, lauantaina 19.1. iltapäivästä ja maanantaina 21.1. aamusta. Ajanvaraus Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n ajanvarausnumerosta 045-1125152. Perheolosuhteista johtuen Emma on muuttanut asumaan Espooseen. Toimitiloja Espoossa vielä haetaan. Espoon vastaanoton alkamisajankohdan tavoite on 2019 vuoden aikana. Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme 2019 vuonnakin!

Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy / Kiropraktikko Emma Honkonen

bottom of page