top of page

Palaan vastaanotolle viikolla 19

Poikkeustilanajan sulun jälkeen vastaanottoni jatkuu viikolla 19 (ma 4.5. alkava viikko). Nokialla Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n tiloissa pidän vastaanottoa pe 8.5. ja la 9.5., sekä seuraavan kerran pe 22.5. ja la 23.5. Nokian ajanvarausnumero on 045-1125152. Helsingin vastaanotto Suomen Selkäkuntoutus Oy:n tiloissa Mikonkadulla avautuu jälleen tiistaina 12.5. ja jatkuu toistaiseksi vain tiistaisin. Helsinkiin ajan voi varata soittamalla numeroon 041-5179092 tai nettiajanvarauksen kautta Suomen Selkäkuntoutus Oy:n sivuilla.

Espoon vastaanotto Soukka Wellnessissä Soukan ostarilla avaa ovensa lauantaina 16.5. Aikoja voi varata soittamalla numeroon 041-5179092 tai nettiajanvarauksen kautta Soukka Wellnessin sivuilla. Nettiajanvarauksessa on toistaiseksi saatavilla vain lauantaiaamuajat, mutta soittamalla on mahdollista saada aikoja myös muille päiville sopimuksen mukaan. Kaikilla vastaanotoilla jätämme ylimmääräistä aikaa asiakasaikojen väliin, kiinnitämme erityistä huomiota hygieniaan ja alamme käyttää suu- ja nenäsuojaimia. COVID-19-koronaviruksen riskiryhmissä olevia henkilöitä en valitettavasti tässä vaiheessa ota vastaanotolle ollenkaan. Muutenkin noudatetaan tiukasti Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen ohjeistusta: - pestään kädet saippualla ja vedellä ennen ja jälkeen tapaamisen

- vältetään koskettamasta kasvoja

- vältetään kättelyä

- mikäli ilmenee lieviäkään flunssaoireita, jäädään kotiin

- ulkomailla matkustettua, jäädään kotiin 14 vrk karanteeniin.

Kiitän kaikkia asiakkaita ymmärryksestä ja kärsivällisyydestä näinä haastavina aikoina! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

bottom of page