Viimeisimmät

Arkisto

Avainsanat

Kiropraktikko Emma Honkosen nettisivut avattu!

Kiropraktikko Emma Honkosen nettisivut avattu!

Kiropraktikko Emma Honkonen aloitti toiminnan Nokialla Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n tiloissa lokakuussa 2016. Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy on toiminut Nokialla jo vuodesta 1993 lähtien ja vahvuuteen lukeutuu kolme fysioterapeuttia, yksi kuntohoitaja/hieroja, sekä nyt ensimmäistä kertaa kiropraktikko. Emma on tällä hetkellä ainoa Nokialla toimiva kiropraktikko.

Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy sijaitsee keskeisellä paikalla Kauppakadulla Nokian keskustassa. Kiropraktikko Emma Honkonen ottaa vastaan kaikenikäisiä potilaita. Yleisimmät hoitoon hakeutumisen syyt ovat selkäkipu sekä niskakipu, mutta kiropraktikko hoitaa myös esimerkiksi olkapää-, lonkka- tai polvivaivoja.

Kiropraktikko Emma Honkosen upouudet nettisivut, sekä Facebook-sivu ovat nyt viimein avattu. Näiltä löydät tietoa Emmasta ja kiropraktiikasta, sekä aika-ajoin blogi-kirjoituksia Emman mieltä askarruttavista terveyteen ja hyvinvointiin liittyvistä aihealueista. Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n nettisivuilta löydät hinnaston sekä tietoa yrityksestä ja sen palveluista.

Tervetuloa Emmalle internettiin ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Soukka Wellness

Yläkartanontie 28

02360 Espoo

041-5179092

www.soukkawellness.fi

Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy

Pitkäkorventie 12
37130 Nokia

045-1125152

www.fysioterapiapirkkohonkonen.fi

Y-tunnus: 2788877-5

Valvira rek. nro.: 22004804351

  • facebook
  • linkedin

©2020 by Kiropraktikko Emma Honkonen MChiro. Proudly created with Wix.com