top of page

Emma aloittaa toiminnan Espoossa

Kiropraktikko Emma Honkonen, MChiro avaa vastaanoton Soukkaan, Espooseen. 25.6.2019 alkaen Emma ottaa asiakkaita vastaan Soukka Wellnessin tiloissa osoitteessa Yläkartanontie 28, 02360 Espoo. Soukka Wellness on perustettu syksyllä 2018 ja yrityksessä työskentelee koulutetut hierojat Nina Ekström ja Mikael Strengell, SKY-kosmetologi Birgitta Ruuhijärvi, sekä nyt myös kiropraktikko Emma Honkonen. Lisätietoa yrityksestä löytyy Soukka Wellnessin facebook-sivulta.

Nyt kesällä 2019 Emman vastaanottoajat ovat tiistai-iltaisin sekä joka toisen viikon lauantaisin. Vastaanottoajat vaihtelevat heinäkuun kesälomakauden ajan, mutta vakiintuvat elokuussa, ja syksyllä on myös tulossa lisää vastaanottoaikoja. Emmalle voi varata ajan Espooseen setmore-ajanvarauskalenterista tai soittamalla Emmalle numeroon 041-5179092. Hyvää kesää ja tervetuloa hoitoon! Pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

bottom of page