top of page

Nokian toimipiste on muuttanut

Kiropraktikko Emma Honkosen Nokian toimipiste, Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy, on muuttanut pois Kauppakadulta elokuun alussa. Uusi toimipiste on osoitteessa: Pitkäkorventie 12

37130 Nokia

Pitkäkorventie on Lähdeniityssä (Pohjois-Nokialla) ja sille käännytään Koukkujärventieltä. Matkaa Nokian keskustasta on vajaa kolme kilometriä. Lähdeniittyyn pääsee Nokian keskustasta bussilla 73 (Harjuniityn bussi).

Pitkäkorventielle siirtyvät Fysioterapeutti Pirkko Ahvenniemi sekä Kiropraktikko Emma Honkonen. Toiminta jatkuu uudessa osoitteessa elokuussa ja Pirkolle ja Emmalle voi jatkossakin varata aikoja soittamalla numeroon 045-1125152.

Emman elokuun vastaanottopäivät Nokialla ovat ke 7.8., to 8.8., ke 21.8. sekä to 22.8..

Nähdään Lähdeniityssä ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

bottom of page