top of page

Vastaanottoni on suljettuna poikkeustilan ajan

Vastaanottoni on suljettuna poikkeustilan ajan, näillä näkymin keskiviikkoon 13.5.2020 asti. Tarkkaillaan tilannetta ja Terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen (THL) ohjeistuksia ja tehdään sen mukaan päätös vastaanoton jatkamisesta viikolla 20. Mikäli kärsit akuutista kiputilasta, voit saada puhelinkonsultaatiolla kotihoito-ohjeita pärjätäksesi poikkeustilan ajan. Tarvittaessa sopimuksella voi saada myös vastaanottoajan, mutta vain mikäli et kuulu COVID-19-viruksen riskiryhmään. Puhelinkonsultaatioita ja vastaanottoaikoja voi varata soittamalla numeroon 041-5179092.

Riskiryhmään kuuluviksi luokitellaan THL:n mukaan tällä hetkellä:

- kaikki yli 70-vuotiaat henkilöt

- henkilöt, joilla on:

- vaikea-asteinen sydänsairaus

- huonossa hoitotasapainossa oleva keuhkosairaus

- diabetes, johon liittyy elinvaurioita

- krooninen maksan tai munuaisen vajaatoiminta

- vastustuskykyä heikentävä tauti, esim. leukemia tai lymfooma

- tauti, johon saat vastustuskykyä heikentävää hoitoa (esim. elinsiirto, solunsalpaajat)

- sairaalloisesti ylipainoiset (Body Mass Index (BMI) yli 40) henkilöt

- päivittäin tupakoivat henkilöt.

Ylipäätään riskiryhmään kuuluviksi luokitellaan kaikki joilla on mikä tahansa sairaus tai elintavallinen tekijä, joka merkittävästi huonontaa keuhkojen tai sydämen toimintaa tai elimistön vastustuskykyä.

Mikäli et kuulu riskiryhmään voit saada sopimuksella vastaanottoajan, mutta vastaanotolle saavuttaessakin pyydämme asiakkaita noudattamaan THL:n antamia ohjeita COVID-19-viruksen leviämisen minimoimiseksi, joita mekin sitoudumme noudattamaan. Siispä:

- pese kädet ennen ja jälkeen tapaamisen saippualla ja vedellä

- vältä kättelyä

- vältä koskettamasta kasvojasi

- mikäli kärsit lievistäkään ylähengitystieoireista, jää kotiin, kunnes oireesi ovat ohi

- mikäli olet matkustanut ulkomailla jää kotiin 14 vrk karanteeniin.

Kiitän kaikkia asiakkaita yhteistyöstä pyrkimyksissä hidastaa COVID-19-viruksen leviämistä! Hyvää vointia ja jaksamista poikkeuolosuhteista huolimatta! Pidetään huolta toisistamme vaikkakin sopivan välimatkan päästä!

Edit. 17.3.2020: Teksti kirjoitettu uudelleen hallituksen poikkeustilan julistamisen seurauksena. Sulku pidennetty yhdestä viikosta poikkeustilan mittaiseksi, lisätty tiedot riskiryhmistä sekä lisätty ilmoitus mahdollisista puhelinkonsultaatioista.

Edit. 12.4.2020: Pidennetty sulku 13.5.2020 asti.

bottom of page