top of page

Emma opiskelee ensihoitoa Arcadassa

Kiropraktikko Emma Honkonen aloitti ensihoito-opinnot Yrkeshögskolan Arcadassa syksyllä 2022. Emman on tarkoitus valmistua ensihoitajaksi (amk) / sairaanhoitajaksi vuonna 2027. Opinnot rajoittavat Emman vastaanottoaikoja, mutta vastaanotto jatkuu silti sekä Soukassa Espoossa että Nokialla.


Emma Honkonen akuuttigeriatria-osastolla
Mooduliopiskelijoita Hasger 5:lla keväällä 2022

Ensihoito-opintoihin liittyen Emma oli työharjoittelussa Laakson Sairaalassa 17.4.-28.5.2023, josta johtuen Emman vastaanotto oli kiinni. Harjoittelupaikkana oli Haartmanin sairaalan osasto 5 (hasger 5), joka on Haartmanin sairaalan sijainnistaan huolimatta kuitenkin osa Helsingin kaupungin Laakson sairaalaa. Hasger 5 on akuuttigeriatrinen osasto, jossa hoidetaan akuutisti sairastuneita vanhuksia. Osastolla on käytössä kuntouttava työote, jolla pyritään minimoimaan sairastumisesta tai loukkaantumisesta seuraavaa yleistilan laskua ja kuntouttamaan potilaat mahdollisimman nopeasti takaisin kotona pärjäävälle toiminnalliselle tasolle. Osastolla työskentelee yhdessä lääkäreitä, sairaanhoitajia, lähihoitajia, fysioterapeutteja sekä farmaseutti ja sosiaaliohjaaja, laitoshuoltajia ja muuta osaston toimintaa tukevaa henkilökuntaa unohtamatta.


Harjoittelujakso oli erittäin antoisa ja koko osaston henkilökunta teki kuuden oppilaan moduuliharjoitteluryhmän erittäin tervetulleeksi sekä tuki oppimista kaikin tavoin. Emma kiittää kaikkia moduuliopiskelijakollegoita sekä mahtavia moduuliohjaajia hyvin sujuneesta harjoittelusta!


Emma on kesäkuussa palannut vastaanotolle, mutta on heinäkuussa osittain lomalla. Emma ottaa vastaan Nokialla tiistaina 4.7. sekä Espoossa ke-pe 12.-14.7. ja ke-to 26.-27.7. Aikoja voi jälleen varata Espooseen nettiajanvarauksen kautta tai soittamalla Emmalle numeroon 041-5179092 ja Nokialle soittamalla Fysioterapia Pirkko Honkonen Oy:n ajanvarausnumeroon 045-1125152.


Oikein hyvää kesää ja pidetään huolta itsestämme ja toisistamme!

Comments


bottom of page