top of page

Kevään koulutuksena johdatus toiminnalliseen neurologiaan

Lauantaina 4.5. Helsingissä oli Suomen kiropraktikkoliiton kevätkoulutus sekä kevätkokous. Koulutuksen aiheena oli johdatus toiminnalliseen neurologiaan (introduction to functional neurology), jonka piti Helsinkiläinen kollega Roope Chydenius D.C., DACNB Chydenius Neuro-kiropraktiikasta.


Kiropraktikko Roope Chydenius D.C., DACNB
Kiropraktikko Roope Chydenius D.C., DACNB

Kahdeksan tunnin koulutuksessa perehdyttiin hermosolun tarpeisiin ja toimintaan sekä hermoviestinnän toiminnalliseen looppiin (pikkuaivot - vastakkainen keskiaivot - talamus - aivokuori - pontomedullaarinen retikulaarinen verkosto - vastakkainen pikkuaivot) ja harjoiteltiin viiden minuutin neurologista tutkimusta. Vaikka kyseessä on enemmänkin näkökulman muutos kuin hoitotekniikka on oppi silti sovellettavissa heti käytäntöön klinikkatyössä. Ei muuta kuin harjoittelemaan neurologisen tutkimuksen suorittamista ja tulosten tulkitsemista toiminnallisen neurologian näkökulmasta!


Suomen kiropraktikkoliiton kevätkokouksessa käsiteltiin säännönmukaiset asiat ja suunniteltiin seuraavia koulutuksia 2024 syksylle ja 2025 keväälle. Vähän ehdittiin myös nauttimaan aurinkoisesta Helsingistä ja verkostoitumaan mukavien kiropraktikkokollegoiden kanssa. Virkistäytyneenä ja uudella innolla taas vastaanottotyöhön!


Suomen kiropraktikkoliitto

Comments


bottom of page